Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

На 2021 рік запланована прем҆ єра нового Peugeot 308

Автомобільні шпигуни вкотре змогли відзняти закамуфльовані прототипи хетчбека Peugeot 308, який проходить отанні випробування перед офіційною презентацією. За попередньою інформацією, новачок отримує цілу низку сучасних технологій в тому числі м’яко-гібридні, гібридні та повністю електричні силові агрегати. Після здобуття титулу європейського автомобіля 2014 року, друге покоління 308-го вже морально і технічно застаріло, тому французи ретельно готують нове треттє покоління моделі. Судячі з рендерів що можна знайти в Інтернеті, новий Peugeot 308 стане більш агресивним зовні і нагадуватиме старшу модель Peugeot 508.

Кузов нового покоління Peugeot 308 скоріш за все матиме більш прямокутні форми, а загальні риси виконані в мінімалістичному стилі зробять екстер҆ єр хетчбека сучасним та дорожчим. Скоріш за все компанія Peugeot спробує з новим 308-им поборотися за лідерство в преміум сегменті, особливо з огляду використання сучасної платформи, яка дозволить використати всі наявні технології. Також, вже відомо що французи розділять модель на два варіанта з різними платформами, що є досить цікавим рішенням на фоні швидкого зростання попиту на електричні автомобілі. Наступним кроком стане розробка повністю електричного хетчбека з максимальним пробігом на одному заряді на відстань до 400 км.

Інтер҆ єр Peugeot 308 2021 модельного року обіцяє багато сюрпризів, перш за все нова мультимедійна система, яка дебютує саме на хетчбеку. Але не варто забувати, що виробник вже давно ретельно працює над архітектурою панелі приладів та випускає досить екстравагантні та футуристичні інтер҆ єри. Навіть у попередника якість матеріалів оздоблення знаходиться на досить високому рівні, тому у новому 308-ому ми очікуємо ще більшого покращення матеріалів обробки та фактури.

Повертаючись до силових агрегатів, які планується використати в новому Peugeot 308 слід відзначити потужний бензиново-електричний тандем складений з 1,6-літрового мотора та електродвигуна які в суммі розвивають 355 к.с. Доречі ця силова установка має меньш потужну версію на 220 к.с., при цьому автомобіль зможе долати на електротязі до 50 км шляху. Інші мотори отримають 48-Вольтову систему м’яко-гібридної технології. Більш детальний огляд нового французького хетчбека ми зробимо вже після презентації та появи офіційних технічних характеристик моделі…

 

 

05.01.2021
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

На 2021 рік запланована прем҆ єра нового Peugeot 308

Політика конфіденційності